השפית הבאה 6 – משימה שניה: מירי כהנא

יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6 – משימה שניה: מירי כהנא
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

דלעת ערמונים ממולאת באורז ופטריות

 

חומרים:

 

  • 6 דלעות ערמונים קטנות
  • 3 כפות שמן זית
  • בצל גדול חתוך לקוביות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 100 גרם פטריות שמפניון פרוסות
  • 200 גרם פטריות פורטובלו פרוסות
  • 100 גרם פטריות חורש או יער פרוסות
  • חבילה של ערמונים מקולפים בוואקום חתוכים לקוביות
  • רבע כוס רוטב סויה אוסם
  • 3 כפות צילי מתוק אוסם
  • מלח פלפל
  • רבע כפית אגוז מוסקט
  • כוס אורז
  • 2 כוסות מים רותחים

 

הכנה:

 

  • עוטפים את הדלעות בנייר כסף כל אחת בנפרד.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות. כארבעים דקות.
  • בינתיים מכינים האורז. מטגנים בשמן זית בצל. מוסיפים שום.
  • מטגנים קצת ואז מוסיפים את סוגי הפטריות והערמונים.
  • מטגנים היטב. מתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט.
  • מוסיפים את האורז ומטגנים קלות. שופכים מעל את הרוטב סויה והצילי.
  • מכסים בשתי כוסות מים רותחים. מבשלים הכל כ-3/4 בישול.
  • כאשר הדלעות מוכנות. מוציאים מנייר הכסף. מסירים להם את הראש ושומרים בצד.
  • מרוקנים בעזרת כפית את תוכן הדלעת והגרעינים. וממלאים בעזרת כפית מהאורז.
  • מטפטפים מעל הכל שמן זית. גם על הקליפה של הדלעות.
  • מכסים כל דלעת במכסה שהסרנו. מניחים על תבנית ונייר אפיה ואופים ב180 מעלות כעשרים דקות.


0 תגובות